Nyitólap :: Céginformáció :: Értékesítési feltételek :: Termékek :: Elérhetőségeink ::  Emblémázás

Termékkereső

   

Gyorskereső

 

Nyitólap

Céginformáció

Értékesítési feltételek

Termékek

Elérhetőségeink

Emblémázás

Káró Egyedi Ajándék

Reklámtárgy & Reklámajándék     

Feliratkozás hírlevélre 

Iratkozzon fel hírlevelünkre így elsőként  értesülhet akcióinkról és új termékeinkről.

Termékkínálatunk

Általános üzleti & értékesítési feltételek

Üdvözöljük Önt Szakáll Sándor - Káró Egyedi Ajándék Honlapján!

Megrendelés előtt kérjük olvassa el, az alábbi Értékesítési feltételeket:

Vásárlási feltételek

Kérésére ingyenes katalógust biztosítunk Önnek, továbbá érdeklődés estén ellátjuk Önt termékmintával, így Ön már vásárlás előtt meggyőződhet a választott terméknek az Ön számára hasznos funkcióiról és jó minőségéről.

Megrendelést csak írásban fogadunk el! A megrendelt árut, nettó 50.000 Ft értékhatártól - Budapest területén ingyenesen kiszállítjuk Egyéb esetben a megrendelt áru Budapesti telephelyünkön vehető át. Vagy  - méretétől és súlyától függően - postai utánvéttel - bruttó 2.100 Ft-tól, vagy GLS futárszolgálattal továbbítjuk azt az Ön részére.

Egyes termékek esetében logisztikai okok miatt csak a 10. 000 Ft + ÁFA értéket elérő megrendeléseket tudjuk teljesíteni!

Szállítási határidő

A megrendelt termékek szállítási határideje a mindenkori raktárkészlet függvénye. Raktáron lévő termékek esetén: 24 - 48 óra, raktáron nem lévő termékek esetében 7 - 14 naptári nap, melyet természetesen módosíthat az emblémázási szolgáltatásunk igénybevétele. Egyedi gyártású termék ~ termékek esetén a szállítási határidőt megrendeléskor tudjuk megadni.

Fizetési feltételek

A weboldalon feltüntetett árak, Nettó árak, azaz a 27 % ÁFA-t nem tartalmazzák! Az első 5 alkalommal történő - valamint a nettó 100.000 Ft alatti vásárlások készpénzben történnek, egyéb esetben a fizetés formája megállapodás kérdése. Egyedi és raktáron nem lévő termékek esetén a megadott szállítási határidő az előleg kifizetésének időpontjától, átutalás esetén a Szakáll & Tsa. Kft. számláján történő jóváírástól számít.

Reklámfelirattal ellátott, valamint megrendelésre gyártandó és raktárkészletből

1 héten belül nem biztosítható, termékek esetén a teljesítéséhez, 50% előleg fizetését kérhetjük!

Termékgarancia

Ha a megrendelt árucikk hibás, vagy 5 napon belül meghibásodik, azt a Szakáll & Tsa. Kft. kicseréli. Amennyiben erre már nincs lehetőség, akkor a termék vételárát visszatérítjük.

Áru átadás-átvétel

A megrendelt áru, annak teljes kifizetéséig a Szakáll & Tsa. Kft. tulajdonát képezi. Átutalással történő fizetés esetén az áru ellenértéke akkor tekinthető kifizetettnek, ha a teljes összeg a társaság számláján jóváírásra került. Az átvett áruval kapcsolatos mennyiségi reklamációkat az átvételt követően nem áll módunkban figyelembe venni!

Lemondás és Elállás:

Megrendelt áru bármely okból történő lemondását, megrendeléstől számított 24 órán belül, írásban tudjuk elfogadni, ennek hiányában a megrendelt terméket kiszámlázzuk és leszállítjuk. Egyedi megrendelésre gyártott termék eseténlemondásra illetve utólagos elállásra nincs lehetőség! Társaságunk (boltszerű) kiskereskedelmi tevékenységet nem folytat. Profilunk: Reklám és ajándéktárgyak, illetve irodai kiegészítők, valamint bőrdíszműáruk és könyvkötészeti termékek megrendelésre történő gyártása és értékesítése. Érdeklődés esetén a kért termék megtekintését bíztosítjuk, leszállított áru esetén utólagos elállásra nincs lehetőség!

Vállaljuk a nálunk vásárolt termékek - szita, tampon, transzfer,  és dombornyomását, illetve aranyozását, hímzését, gravírozását.

 Ne feledje: jó terméket, gyorsan és jó áron = Káró Egyedi Ajándék!

Ajánlatkéréshez  kérem, keressen fel bennünket az alábbi e - mail címen:

info@karo-egyediajandek.hu

Megrendelését az alábbi e - mail címen, illetve fax számon adhatja le :

E mail: rendeles@karo-egyediajandek.hu 

Fax:  + 36 - 1 - 291 - 0698

Megrendelőlap letöltéséhez kattintson ide

Kérem, hogy érdeklődés, illetve sürgős igény esetén, hívjon a

+ 36 - 20 - 942 - 7238 - számon!

Üdvözlettel:

Szakáll Sándor

Vállalkozó

Káró Egyedi Ajándék

Vissza az elõzõ oldalra

Copyright © 2006 www.karo-egyediajandek.hu  Nyitólap :: Céginformáció :: Értékesítési feltételek :: Termékek :: Elérhetőségeink :: Emblémázás