Emblémázás :: Írószerek :: Asztali órák & Faliórák :: Könyvkötészet & Irodaszer :: Ajándékötletek

Termékkereső

   

Gyorskereső

 

Nyitólap

Céginformáció

Értékesítési feltételek

Termékek

Elérhetőségeink

Emblémázás

Káró Egyedi Ajándék

Reklámtárgy & Reklámajándék    

Feliratkozás hírlevélre 

Iratkozzon fel hírlevelünkre így elsőként  értesülhet akcióinkról és új termékeinkről.

Termékkínálatunk

Reklám & Ajándéktárgyak - Emblémázási Információk

Emblémázási információk:     Emblémázási árak >>

A kiválasztott termékeket az Ön igénye szerint, az alább felsorolt eljárási módok egyikével emblémázzuk. A reklámajándékok emblémázási módja függ a termékek alapanyagától, felületétől, az embléma méretétől és bonyolultságától.

Emblémázás esetén, a megrendeléssel együtt a kért emblémát vektoros fájlformátumban kérjük, ennek hiányában a kért embléma eredetijét egyéb fájlformátumban juttassák el hozzánk, és a vektoros rajzot térítési díj ellenében elkészítjük. Az emblémák színre bontását, vagy a gyenge minőségű eredeti emblémák grafikai javítását térítési díj ellenében elvégezzük.

Megrendeléskor kérjük, adja meg a következőket:
- embléma pontos helye
- embléma színei (Pantone)
- mérete
- kívánt emblémázási mód 

Fentiek alapján, az emblémázásról minden esetben látványtervet küldünk Önnek, mely elfogadása után kezdjük meg a gyártást.


                                        Emblémázási eljárások:

Tamponnyomás: kisebb nyomatok készítésére alkalmas eljárás, sima felületű műanyag, fa, bőr tárgyakon, kisebb méretű festett 1- 4 színű feliratok, emblémák készíthetők (pl. tollak, kulcstartók, öngyújtók, üvegnyitók, stb.) Szerszáma az ún. klisé, mely legfeljebb 8-10.000 nyomat elkészítésére alkalmas.

Szitanyomás: általában nagyobb felületek festési eljárása, mellyel akár fotó minőségű kép is készíthető. Főként textil, műanyag, papír, kerámia, üveg alapanyagú termékek feliratozásánál alkalmazható. (pl. pólók, esernyők, papírtáskák, plakátok, névjegyek, bögrék, poharak, stb.) Szerszáma az ún. szita.

Transzfernyomás: egy eljárás, amely során a kívánt embléma, először egy ún. hordozó matricára kerül, majd második lépésként ezt a matricát beégetik, vagy rávasalják a kiválasztott termékre. (pl. bögre, póló, táska) Szerszáma a szita.

Gépi hímzés: elegáns emblémázási mód, mely értékesebb, jó minőségű textiltermékeknél alkalmazható. (pl. pólók, sapkák, táskák, törölközők) Szerszáma nincs, csak az adott számítógépes programköltséget kell kifizetni, mely időkorlát nélkül újra felhasználható.

Dombornyomás: A bőrtermékek festés nélküli diszkrét és elegáns emblémázási technológiája, melynek során a bőrbe nyomott felmelegített szerszám, egy jól látható, de nem feltűnő lenyomatot hoz létre. Főleg pénztárcák, névjegytartók, mappák feliratozására alkalmas. Szerszáma a mélynyomó szerszám, az ún. véset. Szerszámkészítés költsége: 50 cm2
-ig: 12.000 Ft + ÁFA/db.             

51 cm2-től: 240Ft+ ÁFA/cm2 - az elkészült véset számtalanszor felhasználható.

Gravírozás, lézergravírozás: a legkorszerűbb technológia, mellyel finom rajzú, exkluzív megjelenésű emblémázás készíthető fém, fa, bőr, plexi, üveg tárgyakra. Ez esetben szerszámköltség nincs, csupán beállási költség van, 100 db termékig.

Emblémázási árak >>

Vissza az előző oldalra

Copyright © 2011 www.karo-egyediajandek.hu Nyitólap :: Céginformáció :: Értékesítési feltételek :: Termékek :: Elérhetőségeink :: Emblémázás